Szczegóły oferty
W dniach 7-8 marca część restauracyjna Blugrass będzie mocno rozśpiewana, a to za sprawą muzyki w wykonaniu utalentowanych wykonawców. W piątek 7 marca o godz. 19:00 rozpocznie swoje występy Sergiej Kriuczkow, trębacz, wokalista, solista, który zagra największe przeboje świata Jazzu, Swingu i Soulu. W sobotę (również od 19:00) mikrofon przejmie Krzysztof Majda, który zaśpiewa najlepsze męskie klasyki.
W związku z wyjątkową okazją, 7 i 8 marca w godzinach 13:00-24:00 obowiązywać będzie specjalna, festiwalowa oferta na wino i tapas, czyli talerzyki z różnorodnymi przekąskami. Toasty wznosić można okolicznościowymi koktajlami na bazie wina musującego Isseco Rosé – French Garden Spritz (z likierem lawendowym) i Rosé Aperol Spritz (z aperolem i malinami).
Partnerem wydarzenia jest francuska winnica Château Isolette z Doliny Rodanu, której ambasadorzy będą obecni na miejscu.