Offer details
Mając na uwadze, że to właśnie jesienią w sposób szczególny wskazane jest rozpieszczanie się za pomocą kulinarnych delicji, przygotowaliśmy specjalnie na tę okazję wyjątkowe zestawienie smaków. Składać się ono będzie z amuse bouche, przystawki, zupy, dania głównego oraz petit four, czyli deseru. Dostępna będzie również wersja wegetariańska.
Każdej z pozycji towarzyszyć będzie degustacja innego, specjalnie dobranego wina.
Całość komentarzem opatrzy i barwną anegdotą doprawi Marc Petit – znany smakosz, koneser wina oraz ambasador francuskiej winnicy Château Isolette.
Z całą pewnością będzie to cudowny wieczór, którego smaki pozostaną nam w pamięci także w kolejnych porach roku!
Początek wieczoru degustacyjnego w piątek 22 listopada o godz. 19.00 w blugrass (w Hotelu Radisson Blu, Sopot, ul. Bitwy pod Płowcami 54).